ZOMERMODE, TRENDS EN FASHION LOOKS!

We verlangen naar een zomer vol zonnige dagen, relaxte momenten en luchtige fashion. Bij ons is de zomercollectie binnen, vol leuke trends en mooie zomerlooks. 

Het is altijd afwachten wat de modeontwerpers bedacht hebben. En of de nieuwe trends passen bij jouw persoonlijke gevoel voor mode. Wij vinden de fashion uit de zomercollectie van onze modemerken prachtig!

Deze zomer is de mode heel divers van klassiek, city chic, sporty, edgy, boho tot flamboyant. Er is voor elke modestijl een leuke fashion te vinden is.

Deze zomer is fashion echt internationaal van kimono’s en exotische prints uit Japan, de preppy stijl van de Amerikaanse universiteiten (in rood, wit, blauw), tot de victoriaanse ruches en kragen uit Engeland.

De marine look met Bretonse strepen komt uit Frankrijk, de stilistische mode uit Scandinavië, de boho look en festival look van Ibiza en de militaire cargo look uit voormalige Oostblok. En daartussen in de hippie trend uit de jaren ’70.

De belangrijkste modetrends van de zomer zijn: patchwork, denim (blijft altijd) met borduursels en nieuwe bewerkingen, streepmotieven, shorts en jasjes met franjes, kimono’s in exotische prints, militaire (khaki) items, hippie chic fashion en klassieke en minimalistische belijningen als pencil broeken, kokerrokken en A-lijn jurken.

Bij Zout Zoutelande hebben we een selectie gemaakt van deze trends en de leukste fashion looks. De echte must haves en oogverblindende eyecatchers, maar ook leuke zomerjurken, comfortabele casual mode en fashion voor een avondje uit.

Kom eens kijken naar die kleurrijke mode. Wij gaan er een fantastische zomer van maken!