VOORJAARSJASSEN VAN TRENDY RAINCOAT, BOMBERJACK TOT TRENCHCOAT

De lente is in ons land fris en soms (helaas) nat. Dan is een voorjaarsjas handig. Welke jassentrends zijn er deze lente? Ga je voor stoer, trendy, klassiek of sportief?

Bij Zout Zoutelande hebben we een leuke collectie jassen. Van gewatteerde jas, parka, bikerjack, trendy coat tot classy trenchcoat. Dit voorjaar hebben jassen veel kleuren en stijlen.

Welke jas je draagt, hangt ervan af. Fiets je graag dan is een raincoat of driekwartjas handig. Maak je graag wandelingen? Kies dan voor een sportief jack, parka of warme gewatteerde jas.

Draag je onder je jas een rok of jurk? Kies dan voor kort een trendy model zoals een bikerjack of bomberjack in een lentekleur, met borduursels of met print. Of juist voor een lange klassieke jas, voor het vrouwelijke effect.

Zit je veel in de auto naar je werk? Dan is een geklede jas, niet te warme trenchcoat of trendy cityjas jouw fashionitem. Neem je de trein, kies dan een comfortabele jas met een mooie shawl.

Bij Zout Zoutelande hebben we een uitgebreid assortiment voorjaarsjassen voor alle momenten dat jij een jas nodig hebt. En het voordeel is dat je deze jacks en jasjes ook op een koele zomeravond kunt dragen.

In welke jas voel je je straks helemaal happy? Kom eens langs. We adviseren je graag over de jas die jouw nieuwe favoriet wordt!