VEST, CARDIGAN, BLAZER OF BOMBER?

Wat draag jij als het net even te warm is voor een jas, maar toch wat fris is buiten? Kies dan voor een vest, cardigan, blazer of bomberjas. 

Het is nog geen zomer, dus ‘s middags kan het ineens wat koeler zijn. Maar een jas staat dan direct zo winters. Welk kledingstuk zorgt dat je het niet koud hebt tijdens een strandwandeling, op het terras of tijdens het shoppen?

Bij Zout Zoutelande kiezen we dan voor een leuk vest, een folkloristische of sportieve cardigan, een klassieke blazer (heel trendy) of een sportieve bomber. 

Bij veel modemerken hebben we superleuke lichtgewicht vestjes gespot in diverse trendkleuren. En er zijn iets dikkere vesten met strepen, bloemenprints, borduursels en patches.  

De echte knitwear liefhebber kiest voor een gebreid of gehaakt vest of een warme cardigan (vest met rits en knopen). Ook die zijn er dit seizoen. In maritieme, boho of folklore uitvoering.

De blazers is een klassieker maar ondergaat dit voorjaar een verjongingskuur. Naast leuke geprinte blazers zijn nu ook veel sporty uitvoeringen. Met biezen op de mouwen of langs de boorden in katoen of in glansstof. 

Het dunne bomberjack of blouson is een nieuw fashion item in veel collecties. We zien dit handige vestachtige jasje in prachtige glansstoffen met uitbundige tropische prints. Super trendy en handig als vest of jasje te gebruiken.

Zolang de zomer nog niet echt doorbreekt is een vest, cardigan, blazer of bomber een prima oplossing voor de koele dagen! Kom eens langs bij Zout Zoutelande voor een leuk vest, blazer of een bomberjas