VAKANTIEKRIEBELS? GET YOUR LOOKS!

Zin in vakantie maar geen tijd om ver weg op reis te gaan? Wij hebben de oplossing! Verander je fashion looks en kies voor een leuke mode. En kom naar de Zeeuwse Rivière in Zoutelande voor de mooiste stranden en de zilte zee.

Bij Zout Zoutelande adviseren we je graag bij het uitzoeken van fashion voor een nieuwe (vakantie)look. Ga je voor sportieve mode? Of meer sporty chic? Of kies je juist voor een vrolijke zomerjurk of een rok met een mooie top? 

Of heb je zin in een festivallook en kies je juist voor de luchtige, boho chic of gipsy look? Wij hebben leuke tunieken in onze collectie.

Mix & match eens wat fashion bij elkaar, die jou aanspreekt. Kies wat basics en must haves (khaki, maritiem, floralprints, gestreepte shirts) en creëer een nieuwe look. 

Probeer eens iets nieuws, al is het maar een nieuwe trendkleur zoals coral (oranjerood) of een mooie groene tint. Pas een broek die driekwart is of juist een hogere taille heeft.

Een outfit met nieuwe kleuren of een geheel nieuwe modelook, die je fantastisch staat, geeft je veel positieve energie.

Geniet van de complimenten, flaneer  lags het strand en relax op een leuk terras in je nieuwe outfit. Doe net of je al vakantie hebt. Tot ziens in Zoutelande aan het mooiste strand van Nederland!