MUST HAVE ZOMERTOPS MET (EXOTISCHE) BLOEMEN, STREPEN & KLEURRIJKE PRINTS

Een top, blouse of shirt is een heerlijk fashion item! In een oogwenk heb je een nieuwe look!  

Bij Zout Zoutelande hebben we leuke tops, blouses en T-shirts met zomerse prints. Je ziet veel bloemenprints, romantische (off-shoulder) tops en shirts met originele statements.

De maritieme kleuren rood, wit en blauw geven aan casual look aan je outfit. En die klassieke, Bretonse strepen zijn onmisbaar voor een chique twist. Verder zijn er veel overhemden, kanten tops en shirts in allerlei trendkleuren. Echt superleuke fashion voor een bezoek aan het strand of de boulevard van Zoutelande!

Deze zomer zijn exotische prints van vogels, bloemen en kleine dessins met grappige items op veel tops en blouses te vinden. Verder zien we veel etnische prints, fotocollages en natuurbeelden. 

Ga je voor boho chic met een romantische off-shoulder top. Voor een blouse met ruches of klassieke strepen? Of is de nieuwe modetrend, sporty chic met een sportswear (jogging)stoffen, biezen en sportemblemen meer jouw modestijl?

Ook zo’n zin in de zomer? Kom langs bij ons in Zoutelande en scoor die zomertops die je niet kunt missen op het strand van Zoutelande of tijdens je vakantie.