KERSTSHOPPEN

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen…Kerstshoppen! Zout-Zoutelande heeft haar winkel omgetoverd tot een heuse kerst-shop inclusief Scandinavische sneeuwpoppetjes, engeltjes en kerstbomen. Want tja dames en heren…it’s the most wonderful time of the year en daar komt écht het een en ander bij kijken. De benodigdheden voor kerst 2017 zijn:

1. Een kerstboom! Wil je liever niet een enorm gevaarte binnenshuis hebben dan kun je uiteraard kiezen voor een kleinere variant. Zout-Zoutelande heeft kerstbomen van 40 tot 90 cm die je leuk kunt versieren met chocolade kransjes en lichtjes.

2. Heel veel sfeervolle kerstkaarsen. Kaarsen mogen uiteraard niet ontbreken op een mooi gedekte kersttafel! Geen nood aan de man, Zoutelande heeft genoeg varianten! 

3. De adventskalender. Erg leuk en lekker voor de kleintjes, maar Zoutelande heeft een versie die nog leuker is voor de volwassenen! We hebben namelijk een adventskast in store! Een kast met 24 genummerde vakjes voor 1 t/m 24 december waarin je in elk vakje een mooi cadeautje kunt leggen.

4. Een sneeuwbol. Deze transparante bol gemaakt van glas met daarin in miniatuur een ijsbeer dient te worden geschud om de witte ‘sneeuwvlokjes’ te activeren. Erg leuk als kerstcadeau voor kinderen!

5. De kerstman. Bij gebrek aan de échte kerstman, een kerstman in de vorm van een kaars of beeldje. 

Voor je het weet is het zover…Shoppen maar!