HET REGENT, HET REGENT…

Juist, heel Nederland wordt nat! Gezien het met bakken uit de lucht komt vallen zijn regen-proof aankopen niet geheel onverstandig! Zeker nu de kleintjes grote modderpoelen en regenplassen express lijken op te zoeken. Echter, trotseren we de regen graag in stijl. Hierbij een aantal merken die ervoor zorgen dat de kids en wijzelf stylish voor de dag komen.

Voor kids:

Color your moments met de regenlaarzen van Bergstein. Deze laarzen, verkrijgbaar in talloze vrolijke kleuren, zijn razend populair onder meisjes én jongens. De laarzen zijn gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze goed meeveren en zeer comfortabel zijn.

De Wings Rain Jackets van Tretorn zijn tijdloze klassieke, maar toch zeer trendy unisex regenjassen. Gemaakt van slimme materialen en technische details om droog en comfortabel de vele regenachtige dagen door te komen. De jassen hebben verstelbare manchetten en een koord in de capuchon. Tevens is de capuchon afneembaar.

Voor dames:

De regenjassen en laarzen van Deense ontwerpster Ilse Jacobsen zijn super stylish, ook als het niet regent! Zo komen we de koude regenachtige wintermaanden wel door! De handgemaakte rubber laarzen zijn gemaakt van 85% natuurrubber en 15% geheim recept (tevens volledig pvc-vrij). Naast de trendy regenlaarzen heeft Ilse Jacobsen ook een bups aan prachtige regenjassen gemaakt van ademend softshell materiaal met waterafstotende eigenschappen.

Verkrijgbaar bij Zout-Zoutelande in diverse kleuren en maten!