FRISSE MODEKLEUREN VOORJAAR 2017

Het wordt een geweldig voorjaar vol mooie momenten & positieve emoties. Wij gaan zorgeloos genieten van het strand en van inspirerende mensen en mode! 

In onze modewinkel in Zoutelande is de nieuwe voorjaarscollectie binnen. Heerlijk al die nieuwe modekleuren, dessins en modellen! Wij ontmoeten u graag tussen al die vrolijke fashion!

Dit voorjaar kiezen de modeontwerpers voor zacht-zalmroze en zandbeige. Mooie neutrale kleuren voor een rustige look!

Verder zijn er blauwtinten met exotische namen als Island Paradise (als de oceaan tussen blauw, groen & turquoise in is!), Lapis Blauw en Niagara Blauw (grijs-groenblauw).

Er zijn opvallend zonnige tinten als Primrose Geel; zachtgeel dus makkelijk te combineren. Vibrerend roze, als felroze duizendblad met haar vrolijke uitstraling. En tenslotte Flame, als een oranje zonsondergang.

Om die felle tinten te temmen zijn er twee mooie groentinten; legergroen als boerenkool en levendige Greenery zoals het groene loof van bomen in het voorjaar.

De voorjaarsmodekleuren zijn sprankelend en fris. Gecombineerd en in prints zijn ze exotisch en speels. Maar apart, of gedragen in dezelfde tint (ton sur ton), zijn ze subtiel en rustig. Een kleurenpalet voor outfits die je laten stralen!

Hou deze modeblog in de gaten! Binnenkort presenteren wij onze heerlijk casual en cosy mode met deze voorjaarskleuren!