EEN ZOMERJURK IS ONMISBAAR AAN HET STRAND

In de zomer is een jurk een heerlijk fashion item. Comfortabel, koel en luchtig. En een jurk staat supervrouwelijk! Geniet tijdens een dagje strand, strandfeest of wandeling langs de boulevard van alle complimenten die je krijgt. 

Er zijn deze zomer zoveel leuke, nieuwe opvallende en stoere modellen. Keus genoeg! 

Bij Zout Zoutelande hebben we juweeltjes van jurken in allerlei modellen, maten en uitvoeringen. Leuke must haves, maar ook schitterende eyecatchers. Laat de zomer maar komen want wij zijn er klaar voor!

De sporty chic trend brengt zomerjurken in joggingstof en met biezen langs de zijkant. Zalige jurken, die je perfect casual kunt dragen of een beetje chique met een blazer eroverheen.

Verder zijn er veel gestreepte jurken, die vaak geweldig mooi staan, ook in de wat grotere maten. Probeer het maar eens. 

In onze collectie springen de jurken met prints er deze zomer helemaal uit. Wat zijn er prachtige prints met bloemen, vogels en impressionistische landschappen. 

Kom snel eens langs bij Zout Zoutelande voor een leuke zomerjurk! Want zeg nou eerlijk, tijdens een dagje strand draag je toch het liefste zo’n heerlijk koele zomerjurk!