DÉ MUST HAVES VOOR LENTE 2017

Welke trends zijn er deze lente? Wat zijn de echte eyecatchers en must haves? Het voorjaar brengt een nieuw modeseizoen met sprankelende fashion.

Bij Zout Zoutelande zetten we de trends voor je op een rij. Zodat jij er fashionable bijloopt deze lente!

De modetrends van deze lente: minimalistisch & gestileerd, stoer militair (met een knipoog), romantisch klassiek, sportief met marine invloeden en de easy living & sportwear trend.

Er is veel gestreepte fashion. Geschikt voor de gestileerde (Franse) look en de sportieve marinelook. Echte must haves dit voorjaar zijn de gestreept shirts en het witte (mannen)overhemd.

De romantische look is de tegenhanger van het minimalisme. Deze look omvat veel ruches, voilé, grote ruffles, opvallende kragen en mouwen, kant en off-shoulder tops.

Bij de stoere, militaire look draait het om de kleur khaki, gecombineerd met zwart en donkerblauw. Met geborduurde patches om de look luchtiger te maken.

De spicy sporty of easy living look omvat veel sweatstof, joggpants, hoodies (sweaters met capuchon) en sportinvloeden als biezen langs de zijkant en op de mouwen.

Naast strepen en transparante stoffen zien we veel (exotische) bloemenprints, geborduurde items, grafische en dierenprints. En ook logo’s en statements signaleren we op allerlei fashionitems.

De trenchcoat is must have voor de gestileerde look, net als een rok met A-lijn en statement broek met wijde pijpen en hoge taille. De skinny maakt plaats voor een rechte pijp. Naast klassieke pantalons is er de joggpant met biezen langs de zijkant.

Wat vooral opvalt deze lente? De rok is weer terug in het modebeeld. En de jurk maakt een comeback. De vrouwelijke look is terug in het modebeeld.

Zin in een nieuwe lentelook? Loop binnen bij Zout Zoutelande. De nieuwe modecollectie is binnen en er is veel nieuws te zien.