EVEN VOORSTELLEN…

Enjoy life in beautiful fashion!

Bezoek in Zoutelande onze collectie vol actuele trends, kleuren en looks. Mix & match een outfit van jouw favoriete modemerken.

Geniet van onze mooie indoor & outdoor fashion! Je vindt bij ons in de winkel ook leuke en verrassende cadeau & lifestyle artikelen. Dat is extra leuk shoppen voor iedereen!

Ons modeteam adviseert je met alle plezier. Zij kennen onze topmerken en stijlen voor jou de perfecte outfit, passend bij jouw persoonlijkheid.

Ga je voor vrouwelijke, trendy, stoer, edgy, cosy of casual? Bij Zout Zoutelande hebben we de modelook die jij zoekt. En dat leuke cadeautje of lifestyle artikel!

Kom eens langs in onze winkel in Zoutelande en beleef dat sprankelende gevoel.

septupdatezoutelande

Lifestyle musthaves

Kaarsen, fotolijstjes en ander kleurrijke benodigdheden; bij Zout vind je een fijne selectie lifestyle brands voor in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer, maar ook originele cadeautjes voor jezelf of iemand anders. Evenals de fijnste musthaves voor het strand en laatste mode. Wie een paar dagen aan zee doorbrengt komt gegarandeerd met een volle koffer weer thuis. Shop een mooie mix van interieurspullen, accessoires en andere hebbedingen!

15MEI-updatezoutelande

Zomers plaatje

Er is niets zo fijn als een zomers plaatje! Denk aan luchtige stoffen in frisse, minimalistische kleurenpaletten als zonnig geel en blauwe accenten, die doen denken aan de zee, evenals vrolijke bloemen, levendige planten en prachtige boho-invloeden in de vorm van rotan, suikerriet of ander vlechtwerk, waarmee je de zomer letterlijk in huis haalt. Maak van je huis je favoriete plek dit seizoen met de nieuwste items van Zout en shop de mooiste interieurstukken voor de zomer bij Zout-Zoutelande!

25aprilupdatezoutelande

Spring is here

Het begin van de lente brengt zonnigere, optimistischere tijden met zich mee en dat is te zien aan onze prachtige nieuwste voorjaarsitems. Tijd om je comfortabele huis aan te vullen met vernieuwende frisse en vrolijke kleuren, prints en materialen. Ontdek de leukste ontwerpen met een zomerse bohemien uitstraling, die te mooi zijn om missen. Maak dus gauw een afspraak en kom gezellig langs!